{{c.message}}

Kampanjer - Homeme

Kampanj på Orrefors Hunting!

Tillsammans med Orrefors Hunting är du rätt utrustad för en dag ute i naturen. Varför inte flytta ut matlagningen och njut av att vara mer utomhus med familjen och självklart tillsammans med Orrefors Hunting!

Kosta Boda Chateau

Kosta Boda Chateau är en vacker glasserie designad av Bertil Vallien för Kosta Boda.

Nu till kampanjpris!

Kampanj på Pulse-serien från Orrefors!

Orrefors Serie Pulse formgiven av Ingegerd Råman har designat glasen så att drycken ska nå sin fulla potential i glasen.

Nu till kampanjpris!


Kampanj på glasserien Merlot från Orrefors!

Orrefors succé-serie Merlot har fått fina utmärkelse för sin formgivning som servisglasdrottningen Erika Lagerbielke skapat. Glasen är framtagna i samarbete med vinexperter för att förhöja upplevelsen av dryckernas alla dofter och smaker.

Kampanj på Steltons Emma-serie!

Serien Emma från Stelton är en prisbelönt serie tack vare den moderna designen med handtag i trä som skapar en nordisk touch. Just nu kampanjpris på Emma kaffe-, te- och elprodukter!

Linne från Kosta Linnewäfveri!

Duka med linne för vinterns festligheter! Dukarna och servetterna från Kosta Linnewäfveri är av 100% linne. Finns i flera färger – hitta din favorit!


Upptäck vårt Julsortiment

Här hittar du ett härligt utbud av julpynt, belysning och julporslin som får dig att komma i rätt stämning inför advent och julmyset.